Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Cluster-Noord en PNL werken verbetervoorstel uit

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 1145 
|
 Castricummer 
Cluster-Noord en PNL werken verbetervoorstel uit Download het gehele artikel 'Cluster-Noord en PNL werken verbetervoorstel uit'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Willem uit Heemskerk

Onbegrijpelijke beslissing. Het PNL een onafhankelijke organisatie... Gesponsord door: Kamer van Koophandel, Luchtverkeersleiding Nederland, Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium, Neckermannm Travel Unie, Paolo Salotto (Schiphol winkel).
Het juiste spreekwoord hiervoor is: bij de duivel te biecht gaan.

Geplaatst door J. de Jong uit Uitgeest

En toch: elke (vermeende) medestander is er een. De IJmondcluster & milieudienst IJmond, enige Statenfracties in N.H. en de provincie Flevoland en gemeente Lelystad gezamenlijk spraken zich in het kader van de funeste wachtgebieden boven land al eerder tegen laag aanvliegen middels radarvectoring uit!
Onnodige geluidsoverlast boven deze regio's, een factor 5(!) meer onveiligheid en direct luchtvervuilend effect op lokaal en regionaal niveau (vermoedelijk wederom door rekentrucs uit beeld gehouden!) maakt dat alleszins verdedigbaar. Wat is het toch jammer dat hele volksstammen zich slechts blindstaren op consumptie en niet zien dat onze regio's aan de krankzinnige globalisering worden opgeofferd. Zo laat een Indiase "trendwatcher" in het NHD kerstnummer weten dat we maar moeten wennen aan openbare executies en doorlopende liquidaties op straat (de man verbleef voor zijn komst naar Nederland 20 jr. geleden 15 jr. in Zuid Amerika en kijkt graag naar de situatie in achterlike gebieden). Laten wij dit soort types ongestoord onze woonplek en leefomgeving verknallen?!