Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Castricumse wethouder aan de Alderstafel

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 937 
|
 de Castricummer 
Castricumse wethouder aan de Alderstafel Download het gehele artikel 'Castricumse wethouder aan de Alderstafel'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Els uit Castricum

Nu mevrouw Portegies straks een kindje zal hebben waar ze zorg voor wil dragen, zodat het rustig kan slapen en niet onder de aanvliegroute naar de Polderbaan te lijden zal hebben, ben ik benieuwd hoe haar mening zal zijn aan die Alderstafel, zo er al naar haar geluisterd gaat worden. Als doodbezorgde grootmoeder heb ik het al zo vaak te kwaad gehad. Maar wat, als je kindje elk moment brullend wakker wordt van het geknetter boven zijn/ haar hoofdje en jij als moeder het niet stil krijgt, doodgewoon omdat er zoveel herrie is? En dan krijg je als moeder/grootmoeder ook nog eens angstvisioenen dat er een neerstort op je kostbare en onvervangbare bezit, of je beseft opeens dat het ademhalingsmoeilijkheden krijgt door het fijnstof dat onophoudelijk over onze hoofden neergestrooid wordt! Ik wens u sterkte mevrouw Portegies en mocht u nu al aan die belachelijke tafel zitten...denk aan uw bloeddruk!

Geplaatst door jhGriese uit Amstelveen

In dit bericht wordt weer gemeld:"De Tweede
Kamer heeft inmiddels ingestemd met dit Aldersadvies." Dat is beslist onjuist !

Dat mocht Alders en minister Eurlings willen. Er zijn moties ingediend o.a. over het stelsel VVA dat volstrekt onvoldoende locale bescherming biedt !
Bureau Novioconsult kraakte bij het vorige stelsel al de rechtbescherming af. Dat lijkt als wij goed geinformeerd zijn, nu ook bij dit VVA stelsel aan de orde te zijn.
Inmiddels wordtr ook gemeld dat Alders er in Eindhoven bijna uit zou zijn. Ook dat is tendentieuze berichtgeving !