Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Castricum bezorgd over Alders advies

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 1370 
|
 NHD 
Castricum bezorgd over Alders advies Download het gehele artikel 'Castricum bezorgd over Alders advies'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door J.H.Griese uit Amstelveen

Dit bericht bevat een onjuistheid !
Niet alle Bewonersgroepen langs de andere banen stemden in met dit Aldersadvies!
grote platforms te Amstelveen, Amsterdam 2x
Aalsmeer, en enkele kleinere te Heemstede e.a STEMDEN TEGEN!

Bij CROS stemde TEGEN,Cluster OOST -met o.a. Amstelveen-, evenals heel Cluster ZUID

Geplaatst door J.H.Griese uit Amstelveen

PS: Aanvulling:
Het ligt allemaal dus genuanceerder.
Zo stemde Dorpsraad Spaarndam onder de Polderbaan, Voor....

Geplaatst door BS uit Castricum

De Alderstafel is zeer geslaagd, het is allesbehalve mislukt. Er is perfect gemanoeuvreerd en ja, er zijn ook verliezers in dit spel. Maar dat is altijd het geval als er moet worden gegeven en genomen. Laten die verliezers nou ver weg wonen, in een prachtige dunbevolkte omgeving en wie heeft daar nou medelijden mee? Die lieden hebben de zee, een schitterend duingebied en nog meer van die zaken waar een gemiddelde Amsterdammer z'n vingers bij aflikt. Vlieg ook nog eens over hun duurdere wijken en je hoort niemand meer. Die mensen hebben een economisch blikveld en snappen wel dat er ook gevlogen moet worden in dit land. Bovendien wonen daar volgens Benno Baksteen ook een groot aantal gepensioneerden en die hebben er sowieso minder last van. Nou het kalf al bijna aan ontbinding toe is wordt Castricum bezorgd
Castricum, jullie hebben liggen pitten toen er plannen werden gemaakt, hebt je nauwelijks verzet toen er meer richting kwam en vindt bovendien dat er pas hinder is als er meer dan 8% last van heeft. Wat moet ik dan denken van deze 'bezorgdheid'? Je gaat het straks uitleggen? De burgers van dit dorp hadden beter verdiend en als je over een paar jaar niet compleet weggevlogen wilt worden 'dan haal maar een paar centen uit de bouwkosten van dat stadhuis' en zoek een dijk van een advocaat. En wees bezorgd als het er nog toe kan doen. Het is zo verdomde lastig om wat eenmaal tot 'ieders tevredenheid' is opgelost weer open te breken.

Geplaatst door Ron Vesta uit Uitgeest

Wordt het niet hoog tijd dat deze startpagina van de PVRC-WEBSITE klip en klaar een degelijk regio standpunt weergeeft en oproept tot het wakkerschudden van de lokaal en provinciaal verantwoordelijke politici?

We hebben nu echt wel genoeg verwarring stichtende informatie vanuit de luchtvaartsector (en consorten!) over ons heen gekregen naast de - bijna permanente - onoirbare herrie van alledag en nacht.

De provinciale luchtvaartnota moet terug op de agenda; niet voor niets staat daar een verwijzing in vermeld dat de Luchthaven Schiphol van vastgoedfranje etc. ontdaan dient te worden en de maatschappelijke verantwoordelijkheid i.s.m. LVLN vorm moet gaan geven.
Dat moet zo snel mogelijk aan de nieuwe directie duidelijk worden gemaakt. Wanneer de huidige intrigant de hielen heeft gelicht komt er een geschikt moment om schoon schip te maken. Maar dat vergt wel een fikse inspanning van ieder die deze omgeving nog een warm hart toedraagt!

Geplaatst door Els uit Castricum

Omdat ik in Castricum woon en zéér zéér bezorgd ben en twee maanden geleden een brief aan het gemeentebestuur heb gestuurd vanwege die bezorgdheid en ik tot nu toe nog niets heb teruggehoord, hang ik vanwege al die onrechtvaardigheden op 31 oktober, de laatste dag van de maand, de vlag weer halfstok uit mijn raam!

Geplaatst door V.O.S. uit NULL


Neem dan die liberalen uit Zuid-Holland (bollenstreek), die willen een Statenfactie om een mogelijke vliegroute over hun rustige en veilige streek tegen te houden !

Dan liever boven het noordzee-kanaal, daar wonen toch alleen maar koeien en schapen en zijn bovendien stokdoof. Schiphol lacht zich een bult ! Wij, in de regio Zuid-Noord-Holland gaan intussen dood van de herrie.
En als we niet dood gaan aan de herrie, dan is het wel door een enorme toename van het groeps-risico bij steeds meer vliegbewegingen op een relatief klein gebied dat blijkbaar nog meer moet kunnen verdragen volgens dat vlieg-tuig !

Ps. : wellicht kan deze website ook in het Engels, zodat ook buitenlanders kunnen lezen hoe de Nederlandse regering met haar burgers omgaat.

Geplaatst door J.H.Griese uit Amstelveen

BS: Goed stukje, maar u voelt hem al aankomen: Niet alle verliezers wonen ver weg....zie eerder

Geplaatst door Gerard uit NULL

V.O.S, deze site is reeds beschikbaar in 'alle talen' via de Google gadget in de rechter kolom.
In 't engels: klik hier voor engels
Leuk om je eigen teksten eens in een andere taal terug te lezen

Geplaatst door Obdam uit Lisse

Geachte heer V.O.S. Als U op Google Earth kijkt kunt U zien dat wij ook een gigantisch hoop herrie over ons (lisse) heen krijgen . Als de spijkerboor route ook over de bollenstreek gaat wordt het nog VEEL erger Nog meer aantallen!!!!. Nu komt al het geluid van vliegtuigen boven mijn televisie uit. Dit met gesloten ramen en ventilatieroosters.Ik heb veel begrip voor Uw situatie in Noord-holland. Ik snap niet dat onze rust voor geld wordt verkwanseld. Schiphol moet gewoon zijn hupfunctie verliezen zodat wij weer normaal kunnen leven. Dat is ons goed recht.

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Gerard,
Bedankt voor de tip !

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Geachte heer/mevrouw Odam,

Dan zijn wij helaas lotgenoten.
Ik refereerde naar een artikel waarin de 'liberalen' een Statenfactie willen om hun bollenstreek te behoeden voor herrie en onveiligheid. Dat er ook wordt gevlogen over Lisse en omstreken wist ik wel, maar het artikel werkt (bij mij) als een rode lap op een stier. Want juist de VVD is 1 van de partijen die een groot voorstander is om zoveel mogelijk vliegtuigen hierheen te halen.
Verder ben ik het met u eens.

Geplaatst door Obdam uit lisse

Geachte Heer V.O.S, Ik kan mij voorstellen dat U een de opmerking maakt van een rode lap op een stier. Ik merk bij mij zelf ook op dat ik door de constante rot herrie steeds een korter lontje krijg.