Platform Vlieghinder Kennemerland
 

CROS past rubriek website aan

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 543 
|
 CROS 
CROS past rubriek website aan

20 feb 2004
Het dagelijks bestuur van CROS heeft besloten de opzet van de nieuwsrubriek op de website van de CROS aan te passen.

Vanaf heden worden er niet langer actualiteiten en berichten uit regionale nieuwsbronnen en overige media overgenomen en aangeboden op de CROSinfo website.
Hiermee benadrukt CROS haar doelstelling van onafhankelijk overlegplatform waarbij uitwisseling van feiten en goed overleg centraal staat.

In de nieuwe opzet blijft CROS middels de website actief informeren. Op deze plek verschijnen CROS persberichten en overige CROS-uitingen en wordt doorverwezen naar feitelijk nieuws uit regio en sector.

Komend voorjaar zal CROS een nieuwe website presenteren.


Commentaar van Platform Vlieghinder Regio Castricum, Platform Vliegoverlast Amsterdam en Platform Leefmilieu Regio Schiphol:
Het lijkt erop dat de CROS zich ervan bewust wordt dat het werkelijk onafhankelijk dient te zijn. 
Recent hadden de drie hierboven genoemde platforms hierover en pittige briefwisseling met de CROS. Zie hier voor details. De uitnodiging van de CROS om in overleg te treden met de drie Platforms krijgt een vervolg.

Wij hopen en verwachten van de CROS dat het zijn onafhankelijke status voortaan serieus neemt en zich baseert op feitelijke informatie en gedegen onderzoek. 


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Willem uit Heemskerk

Ik zie het minder positief. Een rubriek met artikelen met bronvermelding op de website doet niets af aan je eigen onafhankelijkheid. Selectie van artikelen wel. Ik vond het juist interessant om te lezen wat er in de andere regio's gepubliceerd wordt.
Want er nu dus gaat gebeuren is dat iemand de artikelen beoordeelt op 'feitelijkheid' en dan wel of niet een link plaatst. Dan hoop ik toch verschoond te blijven van de 'feiten' van Neelie en Benno.
Als de afgelopen weken een voorbeeld van het filteren geweest zijn, dan zie ik het somber in. Nul artikelen, terwijl er toch een aantal feitelijke artikelen zijn verschenen zoals op deze site te zien is.