Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Bulderbos Jubileumfeest

 |
 Geplaatst door: sijmen 
 |
 Bekeken: 1078 
|
 Milieudefensie 
Bulderbos Jubileumfeest

Milieudefensie verzoekt het het volgende bericht door te geven:

Op de tiende verjaardag van het Bulderbos (6 november) zullen de bomen uitlopen. Komen jullie ook? We vieren feest èn ondernemen actie tegen verdere uitbreiding van het banenstelsel.

Zes startbanen is niet genoeg voor Schiphol: wéér zijn er plannen voor een extra landingsbaan, ten zuiden van de Kaagbaan. Maar de Bulderboswachters zijn waakzaam! Op de plek waar Schiphol een nieuwe baan heeft gepland, zullen bomen worden geplant.
Maar om te beginnen zijn er optredens van koor Morrend Volk, en cabaretier Vincent Bijlo.

Kom op de fiets! Het Bulderbos is prima bereikbaar per fiets vanaf station Hoofddorp of vanaf station Haarlem, waar ook (OV-)fietsen te huur zijn. Reserveren kan op 023 - 5317066.

Voor wie niet wil fietsen rijdt er een speciale Milieudefensiebus vanaf station Hoofddorp om 11:30 en om 12:30 uur.

Op de website van Milieudefensie en in het jongste nummer van het blad Milieudefensie staat meer over de achtergronden van deze dag. Een routebeschrijving vind je binnenkort ook op de website.

Het programma ziet er als volgt uit:
12.00 uur reünie in het Bulderbos aan de IJweg met koffie & thee, enkele toespraken, muziek door het koor Morrend Volk en cabaret met Vincent Bijlo
13.30 uur fietstocht achter de ‘uitlopende’ bomen aan, richting het tracé van de ‘zevende baan’;
14.30 uur aankomst op de actielocatie waar de uitlopers van het Bulderbos geplant worden
15.30 uur slot

Een programma met voor elk wat wils. Nodig iedereen uit, waarvan je vermoedt dat die eventueel belangstelling heeft. Graag tot zaterdag 6 november.


Reacties op dit bericht