Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Boete naar omgeving Schiphol

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 1078 
|
 NHD 
Boete naar omgeving Schiphol Download het gehele artikel 'Boete naar omgeving Schiphol'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

Komt weer een dooie mus…

Men geeft dus toe dat de overlast die luchtvaart genereert zo groot is dat er geld naar de omgeving moet. Wel heel gek dat men eerst die overlast creëert en daarna misschien eens gaat kijken hoe dat probleem aangepakt kan worden.
Vorig jaar concludeerde V&W dat PROGIS toch wel erg duur erd, zo’n 800 miljoen euro. Die ‘megaboetes’ van wel 1500 euro zijn nog geen eens een druppel op een gloeiende gloeiende plaat…

Neem nou gewoon eens maatregelen: met je vliegtuig geflitst? Even rekenen: zoveel passagiers maal een ticket prijs van zoveel is een omzet van zoveel. Dank u wel maatschappij, dat gaat de kas in. Maar geen lullige 1500 euro svp.

Geplaatst door Willem uit Heemskerk

En waar blijft het geld dat het zogenaamde nachtregime opbrengt? Toch zeker niet in de zakken van Schiphol? Als dat wel zo is, dan snap ik waarom dat nachtregime niet werkt. Zo'n 15 starters en 20 tot 30 landers per nacht is veel te veel. Die boets zijn dan ook vast en zeker te laag. Als Transavia in staat is zo ongeveer de hele vloot voor zes uur de lucht te sturen dan is er iets goed mis.

Geplaatst door Els uit castricum

Ik hoef geen vergoeding van de boetes van wat dan ook. Ik wil mijn stilte terug!!! Vannacht vlogen ze tot half een, schat ik, en om half vier kon ik al niet meer slapen van alweer de vliegtuigen. Het zal me een worst wezen of er flitspalen zijn, die boetes uitdelen nadat je al lang wakker bent gedenderd in de doodse stilte van de nacht.
Wie wordt er nou eens echt wakker in Nederland en zegt dat Schiphol terug moet naar een normale hoeveelheid vluchten totdat er een adequate oplossing is gevonden? En dat platform in zee is een goed alternatief.

Geplaatst door Vos uit NULL

Els, ik ben het met je eens.
Het is alsof je een kind een lollie geeft, zodat het op voorhand niet gaat zeuren!
Schiphol: die kinderlijke manieren (lees giften/boetes en dergelijke) van pappen en zoethouden zijn ongetwijfeld nog van de belasting aftrekbaar ook.......we worden zoetgehouden met een sigaar uit eigen doos!
Als je dan toch je ongerief kenbaar maakt, ben je een zeur, een lastpak die anti Schiphol is........Nee mensen, wij willen slechts onze rust terug!