Platform Vlieghinder Regio Castricum
 

Bewoners door Schiphol handig uit elkaar gespeeld

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 584 
|
 NHD 
Bewoners door Schiphol handig uit elkaar gespeeld Download het gehele artikel 'Bewoners door Schiphol handig uit elkaar gespeeld'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door jh griese uit Amstelveen

Ach Ja Bart kan natuurlijk niet alles weten. En de koppenmaker van de Krant,met "Bewoners door Schiphol handig uit elkaar Schiphol gespeeld", dekt de lading ook lang niet.
Natuurlijk is er enige onenigheid, ruwweg tussen de IJMOND, en het oude Binnengebied over 2x2 vliegen, maar de Milieudienst IJmond zegt er nog onvoldoende uit te zijn.
Nog even een aanvulling voor Bart:
Platform Uithoorn: Circa 1650 geregistreerde sympatisanten, SWAB Amstelveen: Ca 250 betalende leden. Dorpsraad Zwanenburg spreekt namens een substantieel deel van de bevolking, idem dorpsraad Spaarndam. Geus Aalsmeer ca 80 leden. En zo zijn er nog enkele substantiele platforms/groepen actief.
waar het leden/sympathisanten aantal groeiende is. Er is ook een Platform Weesp in oprichting.
En de groep Goedaardig ondertekende onze brieven en Positionpaper wel degelijk. Zij versterken onze uitgangspunten zelfs, door te stellen dat,schiphol nog veel harder moet worden aangepakt.

Geplaatst door bart vuijk uit uitgeest

Ik ervaar dat de bewonersplatforms het veelal wel met elkaar eens zijn(maar sommige ook weer af en toe niet, en die zie je dan ineens niet in het rijtje platforms onder een gezamenlijk persbericht staan, of ze geven zelf een communique uit). De verschillen van mening hebben veelal betrekking op tactische kwesties, nauwelijks op inhoudelijke. Wat dat betreft staan de klokken redelijk gelijk.
Ik heb de NHD-lezers willen uitleggen dat de cros bewonersvertegenwoordigers, en de gemeentepolitici (die toch ook de belangen van het volk zouden moeten vertegenwoordigen) daarentegen nogal eens een afwijkend standpunt verkondigen. Zoals de afgelopen weken. Maar inmiddels merk ik ook dat er alweer het nodige gladstrijkwerk aan de gang is. Waarschijnlijk door de niet geringe druk die de platforms uitoefenen.
Overigens ben ik ook maar een mens die de plank kan misslaan. Maar tot die overtuiging ben ik tot nu toe niet gekomen.