Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Bas jaaroverzichten 2015

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 1053 
|
 bas.nl 
hv_overig_2692.jpeg

Eerste editie van het clustergerichte jaaroverzicht. Dit jaaroverzicht beslaat de periode van 1 november 2014 tot en met 31 oktober 2015, leest u hier .

Bekijk bericht op "bas.nl"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door anoniem

Intressant de jaaroverzichten, ik kijk zelf vooral uit naar het geintegreerde jaar overzicht dat binnenkort ook verschijnt.

Een ding is wel duidelijk, er moeten meer mensen gaan klagen.
Niet meer klachten,maar een groter aantal mensen. Spoor u buren aan om ook eens een klacht in te dienen,hoeft maar een keer.
Het aantal klagers per gemeente is relatief klein, er zullen meer mensen moeten gaan klagen willen we een kans maken.

Geplaatst door anoniem

Bas heeft een nieuw regelement.
Er is een nieuwe sectie toegevoegd,speciaal beheer.
Bewoners die veel klagen of bijvoorbeeld bedeigingen uiten kunnen onder speciaal beheer komen die kan besluiten de klacht niet te registreren.
Dit gaat ook gelden voor informatie verzoeken. Bewoners die veel verzoeken om informatie van dezelfde strekking indienen kunnen onder speciaal beheer komen te staan.
Als bewoners onder speciaal beheer komen te staan dan ontvangen zij hierover een brief van bas.

Ik vraag mij af of ikzelf tot de laatste groep behoor. Ik heb in 2015 tussen de 5 en 10 keer informatie aangevraagd over het baangebruik, Ik weet niet of dit als teveel wordt gequalificeerd, Ook heb ik in totaal tussen de 5 en 10 keer een klacht ingediend al ben ik sinds een paar maanden gestopt met melden van klachten.
Een brief van bas heb ik nog niet gehad

Een deel van deze maatregel kan ik begrijpen,een deel ook niet.
De maatregel lijkt mij gericht tegen "vervelende" mensen die ook bedreigingen uiten, of mensen die de operaties van bas willen saboteren door het equivalent van een ddos aanval,een overvloed aan informatie verzoeken.
Verwacht wel dat speciaal beheer het aantal klachten zal doen afnemen, Met name de klachten van veel klagers,omdat ze nu misschien niet meer geregistreerd worden.