Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Baksteen Betere vliegroutes mogelijk

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 935 
|
 NHD 
Baksteen  Betere vliegroutes mogelijk Download het gehele artikel 'Baksteen Betere vliegroutes mogelijk'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Vos & van Beurden uit Uitgeest

Vinden wij een goed alternatief, echter hoe zit het dan met de aanvliegrouten?
Die gaan voornamelijk over ons dorp heen!
En dat geeft ook een gierend, vervelend geluid!
En dat vrijwel elke dag, de hele dag door!
Dicht die Polderbaan cq. Irritatie-baan!

Geplaatst door Gerard uit NULL

Precies mijn idee. Hadden we die landers, krijg je de stijgers van de buren er ook nog bij. Dat is een lawaairisico van jewelste. De enkele starter die nu lang komt hoor hier je nu ook. Ach, die paar keer, so what? Daar klaagt echt niemand over. Maar.... als ze een hele serie daarlangs trekken, dan krijg je hetzelfde effect als de nachtvluchten. Glijvluchten, voordat de wet erdoor was zo genoemd, zouden geen overlast geven. Nu weten wij wel beter. waarom zou dat met die 'hoogvliegers' anders zijn? Bij volcontinue herie kunnen menesne niet mer bijkomnem, die mensen worden gestoord.
Ik ben ook bang dat ze zonder harde eisen voortijdige linkaf slaan, recht over ons gebied. Ze vliegen toch hoog, dus je hoort ze niet, dat zegt de pressiegroep zelf! Dat dag je! Totdat ze iedere 2 minuten overkomen. Dan wordt je toch gek, net als die man in de middeleeuwen die doodgedruppeld werd.
Met deze oplossiong hebben, weer of geen weer, dag of nacht, ALTIJD en continue hele ritsen vliegverkeer over ons hoofd.
Als Schiphol zo goed is voor Nederland, laat heel Nederland dan ook gelijkelijk de lasten dragen. En niet een paar boeren of 'bejaarden' hier in de regio!

Geplaatst door GH uit NULL

Let op!
De sector wil af van 'gedetailleerde wetgeving' omwille van het milieu! Diezelfde sector heeft er nog nooit een greintje blijk van gegeven de ruimte in de wetgeving te gebruiken voor verbetering van het milieu. Zelfs de milieubaan bleek een rampbaan. Zoals het nu is zal de sector met zekerheid alle vrijheid onmiddellijk inzetten voor capaciteit. Graag wel betere regels voor de de leefbaarheid van de omwonenden, maar geen vrije ruimte geven aan de luchtvaartsector dus! Inmiddels komt hun ware identitiet beetje bij beetje aan het licht.

Geplaatst door Willem uit Heemskerk

Een mooie, die Baksteen. De luchtvaartwet zit precies zo in elkaar als de sector zelf wilde zodat de gehinderden wettelijk geen poot hebben om op te staan en dan nu zich er zelf achter verschuilen. Ze gaan merken dat ze het zo langzamerhand in de publieke opinie gaan verliezen en presenteren zich als 'slachtoffer' ipv dader. Huilebalk. Weeeeh, wij willen wel, maar we mogen niet van de wet.