Platform Vlieghinder Kennemerland
 

BAS-stilte verklaard

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 912 
|
 BAS 
BAS-stilte verklaard

Sinds 1 november 2008 maakt het Bewoners Aanspreekpunt Schiphol (Bas) gebruik van een nieuw registratiesysteem. Hierin kan worden aangeven of men wil dat Bas contact opneemt over de vraag of klacht.

Bij de evaluatie van het nieuwe systeem bleek dat het verzoek om een reactie niet zichtbaar was bij de medewerkers van Bas. Hierdoor hebben melders mogelijk geen reactie van BAS ontvangen. Inmiddels is het systeem aangepast waarbij men na een melding, via de button vraag, een vraag kan stellen aan Bas. Aan een melding wordt een basis terugkoppeling gegeven (namelijk, de oorzaak), die zichtbaar is in het account van de melder.

Mochten melders alsnog een reactie op een eerder ingediende vraag of klacht willen hebben, dan kan dit bij BAS worden aangeven via mailadres .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of via telefoonnummer 020-6015555. BAS neemt dan zo spoedig mogelijk contact met op met de vraagsteller.

Excuses van BAS voor het ongemak.


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Els uit Castricum

En wanneer wordt ons gebrek aan stilte verklaard? En opgelost? Want dit is 2009 en hebben we de verklaring van de rechten van de mens. En Grondwet-Artikel 21. Zie boven.

Geplaatst door Onno Zelehals uit Castricum

Goed gezien, Els.
Je kunt zelfs nog verder terug gaan, naar het Plakkaat van Verlatinghe, 1581, waar de Grondwet weer van is afgeleid. Citaat:
De leden van de Staten-Generaal van de Verenigde Nederlan­den groeten allen, die dit zullen zien of horen voorlezen, en la­ten weten.
Het is aan ieder bekend dat een vorst, als dienaar van God, ge­acht wordt zijn onderdanen te beschermen tegen alle onrecht, overlast en geweld, zoals een herder zijn schapen beschermt.
Einde citaat.
En dus Bea: aan de bak!

Geplaatst door Els uit Castricum

Wel Onno, ik heb koningin Beatrix verschillende brieven over het onrecht van het vliegverkeer geschreven. Een van mijn brieven is zelfs doorgestuurd naar de heer Kosse destijds, die mij weer min of mee verontwaardigd schreef, dat ik notabene de koningin een brief had geschreven. Op een toon van hoe ik het in mijn hoofd haalde om zoiets belachelijks te doen. Ik antwoordde hem, dat ik dat deed omdat onze nood zo hoog was!! Gelukkig verder niets meer van hem geghoord. Want van zo iemand hoef ik ook niets meer te horen. Ach, de koninklijke familie vliegt zelf maar al te graag, dus dit zullen ons probleem niet graag horen of lezen.
Maar wat goed, dat je 'het Plakkaat van Verlathinge' even hier op de website gezet hebt. Daar kunnen we dus naar teruggrijpen in onze reacties. Bedankt hoor!

Geplaatst door j h Griese uit Amstelveen

Voor de goede orde Els: De man heette drs J.Gosse, die erg veel op zijn geweten heeft !

Geplaatst door Els uit Castricum

Ah, bedankt Jan. Je ziet dat zelfs zijn naam niet eens de juiste indruk op me heeft achtergelaten.

Geplaatst door Wim Perlee uit NULL

En dan hebben we ook nog:
art 10
Het recht op eerbiediging van de persoonlijke levenssfeer
art 11
Het recht op lichamelijke integriteit
art 15
Het verbod de burger zijn vrijheid te ontnemen, zonder beroep op de rechter

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Grondwet-Artikel 21: "De zorg van de overheid is gericht op de bewoonbaarheid van het land en de bescherming en verbetering van het leefmilieu."

Er staat alleen niet waar....'het land' zal dan toch het gehele land zijn? Idem voor de twee andere items.

Als ik dit zo lees, kun je een deel opofferen.......tengunste van de rest.
Dat is precies wat de Nederlandse Staat doet.

Verdeel en heers.