Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Observer uit Nederland

Optimaliseren zou VOORAF moeten gaan aan invliegen van de SID. De omgekeerde wereld.

Geplaatst door Els uit Castricum

Vannacht droomde ik, voor zover ik in de korte nacht kòn dromen, dat ik kamervragen stelde aan minister Eurlings.

Vr. Vindt u het normaal, dat vele mensen om 3.50 u. in de nacht, wakker gebulderd worden?

Antw. In het kader van onze fantàstische proeven, is het antwoord JA! Dan is alles toegestaan. Het moet eerst erger worden, voordat het misschien beter wordt. (Kuch, kuch).
"Fijnston," dacht ik, maar dit terzijde.

Vr. Er wordt over glijvluchten in de nacht gesproken, waarom lukt dat dan veelal niet?

Ant. De verkeersleiders en vliegers zijn ook maar mensen en wel eens niet bij de les. Veel vergissingen zijn menselijk, dus het is logisch dat er gebulderd wordt.

Vr. Kunt u het met uw geweten in overeenstemming brengen, dat er in een steeds groter wordend gebied geen normale stilte meer is, veel gevaar en grote vervuiling?

Ant. Daar denk ik gewoon niet over na. De belangen van enkelen in dit land en met name van de Luchtvaart zijn zo groot. Dàt belang moet ik dienen en dààr denk ik natuurlijk wèl over na. En aangezien ìk nergens last van heb, kan ik me ook niet voorstellen waar anderen nou over zeuren.

Vr. Is het u bekend, dat er in de lucht veel meer incidenten zijn, dan bekend gemaakt worden? Zoals bijvoorbeeld het knappen van de middelste laag glas van het driegelaagd glas in de kockpit? De buitenste lagen bleven in tact en het betrof gelukkig het zijraam. Dit gebeurde op 9000m. hoogte en op 11000. hoogte.

Ant. ssst....niet alles vertellen!!!!!Wat niet weet, wat niet deert.


Geplaatst door Olav Bijvoet uit Castricum