Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Alders komt naar Uitgeest voor uitleg

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 1170 
|
 NHD 
Alders komt naar Uitgeest voor uitleg Download het gehele artikel 'Alders komt naar Uitgeest voor uitleg'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Wat ik eigenlijk nog het meest verachtelijk vind, is het feit dat de heren nog het lef hebben om hun waanzinnge denkbeelden te durven verdedigen in het 'hol van de leeuw'.

Ze zijn blijkbaar zo overtuigd van het feit dat lawaai en stank en ook onveiligheid goed voor de mens (en dier) is, dat zij hun waanzinnige denkbeelden ook aan zoveel mogelijk mensen willen komen uitleggen.

Kunt u zich een voorstelling geven, indien de A380 (grootste vliegtuig van dit moment t.b.v. de burgerluchtvaart) op nog geen 600M. hoogte over uw woning wordt gejaagd ?
Dat staat zeer zeker Uitgeest te wachten indien deze gestoorden hun zin gaan krijgen ! Ik ben er van overtuigd dat deze heren hier geen enkel gewetensbezwaar van hebben ! Moeten wij dan naar hun waanzinnige denkbeelden luisteren, ja luisteren, want de heer Alders duld immers geen inspraak !

Geplaatst door L.R.Aalegeiz uit Spaarndam

De show is ook al in Spaarndam opgevoerd met een forse opkomst van publiek.

De pers heeft dit volstrekt genegeerd (miniatuurartikeltje in het Haarlems Dagblad), Alders heeft zijn problemen ter plekke van tafel laten vegen en trekt op naar het volgende leeuwenhol.

Het is te hopen dat men in Uitgeest en wijde omgeving beseft dat dit de enige en wellicht laatste mogelijkheid is protest aan te tekenen. Met de huidige verdeeldheid binnen de bewonersplatforms zullen de burgers zelf eens aan de bel moeten trekken.

Geplaatst door Gerard uit NULL

V.O.S.: Het meest verachtelijk is m.i. het feit dat alle critici, en dat zijn met name de echt benadeelden van dit advies, de mond wordt gesnoerd. Deze sessie is overigens geen inspraaksessie. Het wordt gebruikt als massage. Ik verwacht dat alles wat op kritiek duidt vakkundig de mond wordt gesnoerd.

Geplaatst door J.H. Griese uit Amstelveen

Ik begrijp iets niet heer Aalegeiz,
Uw Dorpsraad Spaarndam stemde toch voor dit Advies?
En Gerard, Met gelikte presentaties masseert Alders de zaak. Evenals Staatssecretaris Schulz van Haegen destijds met een bus door de regio toerde, en moest toegeven: Ja we maakten een foutje, De Buitengebieden moesten beter beschermd worden.....dat gaan we doen....................

NIET dus

Geplaatst door Gerard uit NULL

Spaarndam wordt er m.i relatief beter van. Wat ik begrijp is dat er preferent geland wordt op de Polderbaan. Van landen heeft Spaarndam in het geheel geen last. Dan hoeven ze ook geen hhpunten.

Geplaatst door Theo uit Castricum

Wie het geld heeft heeft de politiek in de hand en dan ook direct de macht. De gewone man moet niet denken dat hij ook maar iets te zeggen heeft of krijgt. Mijn Visie: Indien de Alders-plannen waarheid worden dan burgelijk ongehoorzaam zijn en niet meer praten maar doen. Bezettingen op Schiphol, geen belastingafdracht aan provincie en gemeenten. Waar moeten wij anders heen?
Wat ik ook graag zou willen weten is de woonplaats van diegene die de beslissingen nemen. Wonen zij ook in ons buitengebied?