Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Afhakers Alderstafel staan buitenspel

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 1117 
|
 NHD 
Afhakers Alderstafel staan buitenspel Download het gehele artikel 'Afhakers Alderstafel staan buitenspel'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Observer uit Nederland

Wat een Oordelend verslag van deze Journalist Smakman. "De Uitredende Platforms zouden zich zelf een slechte dienst hebben bewezen."(?) Dat is nog maar de vraag....

Angst is een slechte raadgever. Je door intimidatie laten leiden, is nooit zo verstandig. Meelopers zijn er ook al genoeg.
Dit Voorgestelde Handhavingssysteem, is geen Handhavingssysteem, maar een Systeem van Afspraken. Sancties...? Nee al helemaal niet: Een gesprekje met de boosdoeners.... en verder met de geit.
Zelf was ik bij de Tweede Kamer behandeling aanwezig en werd onaangenaam getroffen door de uitspraken vande D-66er van der Ham: Notabene een partij, die het vorige stelsel in 2002 al afschoot (Men stemde tegen!)
D-66 die zich altijd afficheerde als Milieupartij, en de partij van de Rechtsbescherming in Nederland............ onbegrijpelijk, nu de Rechtsbescherming in dit voorgenomen systeem aan alle kanten rammelt. Mijn vermoeden: Boris zit met maar 2 partijgenoten in de Kamer, en zal onvoldoende tijd gehad hebben, om de zaak te doorgronden ?
En de Krom VVD? Ach zijn partij is uiteraard bijzonder tevreden met de weer opgerekte milieugrenzen. Natuurlijk wil hij er geen moertje uit halen.....
Maar vooral de toon van dit Kamerlid is iedere keer weer bijna hilarisch/grof.

De werkelijke portefeuillehouder VVD Nicolai, die in het buitenland zat, is dan wel voor dit wangedrocht, maar is in zijn uitingen in ieder geval een stuk beschaafder.

Verder vermoed ik dat journalist Smakman niet goed luisterde:
Naast SP enGL, die dus fikse kritiekuitoefenden zette
zowel PvdA, als CU een flink aantal vraagtekens bij deze voorgenomen stelsel wijziging. (Qua Rechtsbeschermng als systeemmatig) Dit dreigt al weer de 2e Stelselwijziging in 6 jaar, en de derde in 13 jaar...te worden.
Van de ene hype naar de andere?
Of zoals Prof J de Wit schreef: Wanneer komt de volgende MORRELRONDE ?
Geplaatst door E. von der Meer uit Castricum

Liever zogenaamd buiten spel staan (d.w.z. bij het Alderstafel circuit) maar wel met schone handen dan de rechtsbescherming/zekerheid van de bewoners m.b.t. lokale geluidsbelasting verder mee helpen te verkwanselen door daar nieuwe wetgevind voor te maken. Dit zal over 2 jaar het geval zijn. Dat is de tijd die voor nieuwe wetgeving nodig is. Tot die tijd is de huidige wetgeving nog van kracht en daarna zal door de sector straffeloos uit een ander vaatje kunnen worden getapt en hebben de bewoners het nakijken. Mijn naam zal daar niet aan verbonden kunnen worden.

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

Zonder op de persoon te willen spelen noch een oordeel te vellen:

schone handen zijn prima voor een privépersoon, lege handen zijn een drama voor de mensen die vertegenwoordigd zijn geworden.

Verdeeldheid in de luchtvaartsector heb ik nog niet waargenomen in tegenstelling tot de vliegoverlastslachtoffers die uiteen vallen.

Ik hoop dat het bij alle partijen duidelijk blijft dat er een gezamenlijk belang is en dat is minder herrie voor de omwonenden.