Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Aanleg zesde baan is nog niet van tafel

 |
 Geplaatst door:  
 |
 Bekeken: 922 
|
 NHD 
Aanleg zesde baan is nog niet van tafel Download het gehele artikel 'Aanleg zesde baan is nog niet van tafel'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Maaike uit Leiden

"Een aanpassing van het banenstelsen kan positief uitpakken voor de leefomgeving. Nieuwe aanvliegroutes zouden minder geluidshinder veroorzaken." Heb ik deze onzin al niet eens eerder gehoord? Een de context van een milieubaan of zo...?? Een jaar of wat geleden. Let ook op "kan" en "zouden". Nu al houden ze een slag om de arm!

Geplaatst door L.R. Aalegeiz uit Spaarndam

Beste Maaike,

iedere uitbreiding van Schiphol wordt gebracht als zijnde een 'potentiele verbetering' voor de omgeving maar als het ountje bijh het paaltje komt is er meer herrie voor meer mensen.

Dat neemt niet weg dat er in ieder geval weer gepraat wordt. Het risico dat dat bij 'borrelpraat' blijft is niet heel erg klein.

Geplaatst door Boudewijn uit Kudelstaart

Zo kan ik het ook wel,
alles van Schiphol negatief belichten.
Helaas, alles heeft twee kanten.

Geplaatst door Frits uit Leiden

Alles heeft twee kanten is een boude stelling, beste Boudewijn. Heb je die zelf bedacht? De ring van Mobius bijvoorbeeld heeft een (1) kant. Een kubus heeft 6 kanten/vlakken, maar ook een binnen- en een buitenkant. En dan heb ik het nog niet eens over de gaten, zoals bij een Donut. Maar niet getreurd, ik begrijp dat je het er moeilijk mee hebt en dan maar zo'n stelling poneert. Als het niet negatief is zoals je veronderstelt, dan moet het positief zijn of toch niet?
Begrijp je wat ik bedoel? Een kleine verduidelijking wat je bedoelt zou wel op zijn plaats zijn, niet waar?

Geplaatst door Rose uit Randstad

Het lijkt er op of de luchtvaartlobby steeds weer nieuwe manieren probeert aan te reiken om een fles Cola in een vingerhoed te gieten.

Het gaat dus keer op keer om een nieuw bedachte goocheltruc. Meer niet.