Platform Vlieghinder Kennemerland
 

8 maart 2007: Debat ‘Groeiende luchtvaart in Nederland: een onmogelijke ambitie?’

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 1191 
|
 Milieudefensie 
8 maart 2007: Debat ‘Groeiende luchtvaart in Nederland: een onmogelijke ambitie?’

De VVM (Vereniging van Milieuprofessionals) organiseert twee bijeenkomsten over de groei van de beide Mainports van Nederland: Schiphol en de haven van Rotterdam. De eerste discussiebijeenkomst gaat over de toekomst van luchtvaart in Nederland en vindt plaats op donderdag 8 maart 2007. In het debat wordt de economische drang tot uitbreiding gesteld tegenover de invloed ervan op het milieu en het klimaat.

Datum: 8 maart, ontvangst met lunch vanaf 12 uur, aanvang 13 uur
Locatie: Schiphol Exchange (derde etage boven Vertrek 1, zaal: de Staeten I en II)

Deskundige vertegenwoordigers uit het economie-kamp enerzijds en het milieu-kamp anderzijds houden vooraf een inleiding, waarna een ervaren debater, een "Lagerhuis-discussie" opzet aan de hand van een aantal geponeerde stellingen. De organisatoren van deze middag, de secties Verkeer en Vervoer en Geluid en Trillingen, hopen hiermee een aanzet te kunnen geven tot een gefundeerde meningsvorming over dit onderwerp.

Aanmelden en kosten
Aanmelden en nadere inlichtingen via het VVM-kantoor; tel.: 073-6215985 of via de website: www.vvm.info. De kosten bedragen voor leden van de VVM € 65,- en voor niet-leden € 85,- (excl. BTW, incl. catering). Als u verzekerd wilt zijn van een plaats, geeft u dan op vóór 15 februari a.s.

Klik hier voor de uitnodiging met het complete programma van het debat


Reacties op dit bericht