Platform Vlieghinder Kennemerland
 

60 seconden: Minder groei

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 764 
|
 NHD/Dagblad Kennemerland 
60 seconden: Minder groei Download het gehele artikel '60 seconden: Minder groei'

Reacties op dit bericht

Geplaatst door B.S. uit Castricum

Dat is vooral knap als het je van overheidswege ruimschoots wordt toegestaan, maar niet heus.
Vroeger heette dat 'reculer pour mieux sauter' en dat was een chique vorm van boerenbedrog. Deze ongetwijfeld academisch gevormde heren zullen dat nog wel op school hebben gehad.

Een ander aspect is dat deze 'producten' zeer gevraagd zijn, deze overspannen maatschappij wil festivals en daarna direct doorvliegen voor een weekend Barcelona. Niemand heeft ze ooit serieus verteld dat ze bezig zijn de aarde op te vreten. En als ze dat al een keer gehoord hebben geloven ze het niet eens. Tot de spreekwoordelijke tornado's ook hier de boel komen omwaaien.

Geplaatst door Jan Griese uit Amstelveen

Zo weet men de Onderwonenden weer goed uit elkaar te spelen! Die 500.000 van nu zijn al veel te veel ! ! Onze stichting http://www.stichtingSWAB.nl wordt platgebeld door verontwaardigde bewoners, die het NIET meer behappen ! En bij luchtvaartgroei gaat onze Planeet naar de knoppen . Dus niet Minder Meer, maar drastisch naar de max 350.000 We zullen nu zien wie van de politici weer slappe knieën heeft .Nijpels in ieder geval deelt onze mening: MINDER VLIEGEN !
Hans de Boer de voorman van de Werknemers wil gewoon doorgroeien, maar wel een baan in de Noord zee aanleggen ! Gr Voorzitter Jan Griese Zie vandaag Alle reacties op het interview van schipholdirecteur Benschop ! NB : Schiphollen blijkt door te gaan