Platform Vlieghinder Kennemerland
 

28 mei 01.15 uur

 |
 Geplaatst door: 2eHans 
 |
 Bekeken: 1177 
|
 Flighradar24 
28 mei 01.15 uur

De verkorte route is echt gesloten. Nog 5 weken?

Download het gehele artikel '28 mei 01.15 uur'
Bekijk bericht op "Flighradar24"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Kijk naar de toekomst uit deltametropool

Het "Maatschappelijk Onverantwoord Ondernemen" dat de Schiphol Group ongecorrigeerd tot het uiterste oprekt, zou door de politiek omgebogen moeten worden naar bestaande, meer evenwichtige vormen van ondernemen. De vraag is waarom dat niet gebeurt.

De sector voert intussen een soort oorlog rond Uitgeest. Naast permanente, luchtzijdige "intimidatie" (per etmaal tientallen, deels onzorgvuldig uitgevoerde nachtvluchten plus een paar honderd vluchten tussen 04.15 en 01.00 's nachts!) dreigt nu het grondoffensief
i.s.m. de Provincie NH, Prorail en Ver. EU DELTAMETROPOOL.

Doel is het maximaal urbaniseren van 1,2 km rond het NS station, het langzaam ontmantelen van het Werelderfgoed "Stelling van Amsterdam" en blijkbaar ook het vernietigen van de bestaande sociale structuur van onze forenzengemeente, die met als voorbeelden Singapore en Dubai(!) onderdeel zou moeten worden van de nagestreefde Megametropool.

Zo ver hoeft het natuurlijk niet te komen, maar een gezamenlijke inspanning van bewoners en bestuur van de nieuwe BUCHREGIO is wel nodig om het tij te keren.

Wanneer wordt de politiek echt wakker, zo lijkt de vraag......................................