Platform Vlieghinder Kennemerland
 

250 handtekeningen tegen geplande vliegroutes

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 924 
|
 omroep flevoland.nl 
250 handtekeningen tegen geplande vliegroutes

Claudia Toetenel uit Biddinghuizen heeft maandagochtend aan wethouder Paul Gach 250 handtekeningen aangeboden tegen geplande vliegroutes over het dorp. Zij heeft de handtekeningen sinds donderdag ingezameld met een actie op internet en met een lijst bij de bibliotheek in Biddinghuizen.

Toetenel is verrast dat ze in het dorp zo weinig protest hoorde tegen de geplande vliegroutes van en naar Lelystad Airport. Terwijl maandag de termijn voor zienswijzen sluit.

Volgens Toetenel denken veel inwoners van Biddinghuizen dat het zo’n vaart niet zal lopen. Zij vindt dat de gemeente beter met de bewoners over de routes had moeten communiceren. De wethouder heeft toegezegd de handtekeningen naar de minister te sturen.


Reacties op dit bericht

Geplaatst door V.O.S. uit NULL

Verloedering. Onder. Schipholbeleid.

Alle respect voor C.T.. Maar helaas, ik verwacht niet dat de handtekeningen die naar de minister worden gestuurd, enig soelaas zullen bieden. De sector heeft van de politiek alle ruimte gekregen om van Nederland 1 groot vliegveld van Europa te maken. Dus de macht ligt feitelijk bij de sector en de burger heeft het nakijken.
We zien het zelfde patroon ook in de regio Schiphol. Inspraak / bijeenkomsten en wat al niet meer. Eindresultaat: Schiphol heeft alle ruimte om artikel 21 van de Nederlandse grondwet te omzeilen.

Geplaatst door j h griese uit Amstelveen

En zo is het..Onze rechtstaat gaat naar de filistijnen..