Platform Vlieghinder Kennemerland
 

‘We houden ons aan afspraken’

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 2038 
|
 NHD 
‘We houden ons aan afspraken’

Download het gehele artikel '‘We houden ons aan afspraken’'
Bekijk bericht op "NHD"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Ruud

Nijhuis zegt selectief te willen groeien maar weigert instrumenten in te zetten die wel degelijk beschikbaar zijn. "We houden ons aan aanspraken", maar nadat Nijhuis zijn eigen verdraaing aan de 50/50 regel heeft gegeven. En ja formeel heeft hij gelijk dat het minsterie de foutieve rekenvoorschriften geluidshinder heeft vastgesteld. Maar hij verteld niet dat deze rekenregels zijn aangedragen door de sector en kritiekloos overgenomen door het ministerie.

Geplaatst door Jan Griese uit Amstelveen

@ RUUD , Goed geformuleerd. Schaamleloze scharrelaar die Nijhuis .

Geplaatst door Jaap uit Bussum

"We houden ons aan afspraken, " met een grote foto van een glunderende Nijhuis. Alsof je aan de afspraken houden een prestatie van bijzondere betekenis is. Voor Schiphol misschien wel, maar als een andere ondernemer zich niet aan afspraken houdt, wordt hij in het televisieprogramma "Opgelicht" van de AVROTROS uitgenodigd om zich te verantwoorden.
Maar hij zegt nog meer: Hij wil, als ik het goed begrijp, nog eens stevig over die gemaakte afspraken onderhandelen. Hij wil, in tegenstelling wat binnen die afspraken mag, die extra 15% gaan gebruiken. Volgens de afspraken mag namelijk alleen de winst die na 2020 behaald wordt voor de 50/50-regel worden ingezet, als ik het allemaal goed begrepen heb. En hij wil ook de afspraken over de inzet van vier banen herzien.
Ja, zo kan ik mij ook aan de afspraken maken; als ze gaan knellen ga je stevig onderhandelen en maak je nieuwe, voor jou gunstigere afspraken en bazuin je trots rond je aan de afspraken te houden.
Een juiste kop was geweest: We houden ons aan afspraken totdat ze gaan knellen en dan gaan we nieuwe maken.”
O ja, en die onjuiste berekeningen van de geluidsoverlast was de schuld van het ministerie. Maar toch handhaaft hij die 20%, want hij erkent niet dat ze onjuist waren. Hij verschuilt zich achter de voorgeschreven rekenmodellen. Zou hij dat ook gedaan hebben als de uitkomsten van die modellen tot 20% meer overlast hadden geleid,? Of zou hij daar dan stevig over zijn gaan onderhandelen?Geplaatst door Wim uit Castricum

Is dit dezelfde man, die niet kwam opdagen in het ORS overleg en in via de krant liet weten dat dit polderen moest stoppen? Hij had er alleen maar last van. Weg met de afspraken, weg met de bewoners.
Als dit dezelfde man is, dan blinkt hij uit in arrogantie en onbetrouwbaarheid!

Geplaatst door Jaap uit BussumGeplaatst door Jaap uit Bussum

@Wim. Ik denk het wel, want anders kunnen we er maar beter mee stoppen.

Geplaatst door de Vries

Wat een rat met z'n leugens. Word er misselijk van.

Geplaatst door Peter uit Badhoevedorp

Ach deze man heeft als opper accountant bij PWC al geleerd het liegen, goochelen met cijfers en graaien in de publieke kas tot kunst te verheffen.

Nu is het niet anders. Veel nutteloze overstappers aantrekken op schiphol, enkel lekker veel landingsrechten centjes voor schiphol group en de rest van omgeving schiphol kan gewoon stikken in de herrie en fijnstof.