Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Waar is de aardbeving als je hem nodig hebt? (Gaat ook over Schiphol)

 |
 Geplaatst door: Wim 
 |
 Bekeken: 1155 
|
 vokskrant 
me_vliegtuig_IMG_0667.jpg

Verneukt

Door: Bert Wagendorp
Het meest opmerkelijke in het conceptrapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid over de aardbevingen in Groningen vond ik de vaststelling dat het hele beleid betreffende de gaswinning decennialang is bepaald door 'minder dan tien mensen'.
(Noot plaatser vlieghinder.nl: Er wordt ook een vergelijk gemaakt met Schiphol)

Lees hier meer....

Bekijk bericht op "vokskrant"

Reacties op dit bericht

Geplaatst door Kijk naar de toekomst uit deltametropool

POLITIEK VERLOOR GRIP OP SUPERMINISTERIES?

De superministeries voor Infra & Milieu en ELI (Economie, Landbouw & natuur en Innovatie) hebben dermate nauwe banden met de door Bert Wagendorp genoemde kleine machtscongsies dat men in Den Haag en de Provinciehuizen de grip volledig lijkt te zijn kwijtgeraakt.

Daar komt nog bij dat macht heden ten dage vooral is geconcentreerd in (mega-)netwerken.
Het besef ontbreekt helaas dat een aantal daarvan letterlijk als "strategisch operatie" is gerealiseerd. Zo hebben wij al meermalen gewezen op de door de Schiphol Group & partners opgerichte Vereniging Deltametropool, zie een recente posting op deze informatieve website.

Naast de kleine, door de verslaggever terecht aangewezen, kleine congsies fungeren dus grote netwerken waar lang niet ieder aangesloten lid van de ware missie (maximale exploitatie en urbanisatie ten koste van o.a. onze woon- en leefomgeving!) op de hoogte is..................................