Platform Vlieghinder Kennemerland
 

Schultz heeft geen boodschap aan omwonenden Schiphol

 |
 Geplaatst door: webbeheer 
 |
 Bekeken: 1572 
|
 Gezamenlijke Platforms 
Schultz heeft geen boodschap aan omwonenden Schiphol

Hieronder vindt u Schultz’ reactie op de februari-brief van de 18 gezamenlijke Platforms

Lees eerst onze brief => hier en het antwoord van staatssecrtetaris Schultz => hier

Zoals u kunt lezen is het zeer duidelijk dat Staatssecretaris Schultz een keihard standpunt inneemt: Ze heeft lak aan de omwonenden. Ze schreef de brief deze keer zelf. Hiermee geeft ze aan dat ze het beleid van haar ambtenaren volledig onderschrijft en, omgekeerd, dat de ambtenaren het hare onderschrijven.

De eerdere vriendelijke woorden en de beloften over transparantie zijn dus slechts bedoeld om dit keiharde beleid aan de burgers te verkopen. 

Uiteraard zullen we de staatssecretaris antwoorden en onze standpunten nogmaals helder en duidelijk communiceren. Dit wordt een belangrijk agendapunt bij het komende Platformoverleg van 20 april. Er staat ons nog veel te doen!

De Eerste Kamer stuurde de staatssecretaris inmiddels een zeer kritische brief d.d. 29 maart 2005. Er kan dus geen enkel misverstand over de interpretatie van de motie Baarda zijn. Zie ==> hier (Word) of hier (pdf)

[Nagekomen: Het antwoord van Schultz van 20 april vindt u == >hier. De bij deze brief behorende bijlage (eindevaluatie PKB, okt 2003) vindt u hier.]

Wij liegen niet, wij bedriegen niet, we zeggen wél waar het op staat. Kent u het gezegde “Eerlijk duurt het langst”? Daarop vertrouwen we nog steeds… 

Drs J.H. (Jan)Griese
Secretaris PLRS
Woordvoerder motie Baarda voor de 18 Platforms.


Naslaginfo:


Reacties op dit bericht

Geplaatst door Vos uit UItgeest

Er is een tijd van beschaafd overleg......
Er is een tijd van onbeschaafd overleg....
Mevr. Schultz, U kunt de pot op!
U heeft het dus helemaal verknalt!
Nu is het tijd om lak aan uw persoon te
hebben!

Geplaatst door W.Scholten uit Leimuiden

Tja, ik heb u dit eind december al voorspeld over met wat ik denk dat er op korte en lange termijn gaat gebeuren en wat u van luchtvaart muppet Schultz kan verwachten.

Sinds kort nadat mijn webpagina's over schiphol op het web staan (eind 2003) heb ik dit ook publiek op het web al voorspeld, en van al dat soort figuren (Cerfontaine, Kroes, Jorritsma etc.) is het toch meteen duidelijk hoe die in elkaar steken? Weggevers zijn b.v. het gebruik van argumenten die geen argumenten zijn en die je omgekeerd op de andere partij kunt toepassen (zie mijn nog steeds niet uitgewerkte "vliegveld eelde" pagina voor een voorbeeld).

Zoals ik al eerder zei in een reactie in het gastenboek en op mijn www pagina's, moeten de leugenaars en manipulators volgens mij aangepakt worden om wat te bereiken (ihb Cerfontaine, idereen verbonden aan PNL zoals Baksteen en Stallen etc.). Alleen verwijzen naar de regering als "die zijn uiteindelijk diegenen die het toelaten" is onvoldoende, want die mensen handelen i.h.a. in het algemeen belang (of datgene wat zij denken dat algemeen belang is) waarvan misbruik gemaakt kan worden (dictatuur van de meerderheid d.m.v. manipulatie van publieke opninie bijvoorbeeld.).

Bij V&W mag je bij "algemeen belang" wel een miljoen vraagtekens zetten natuurlijk. Eigenbelang en "wat ga ik na dit ministerschap doen" heeft hier denk ik de hoogste prioriteit.

Oh ja, en wat te denken van dat reclame filmpje van de LVNL (air traffic contoller It itsn't a Job. It's an art.)? Pure propaganda van een asociaal bedrijf.

Ik zal binnenkort terugkomen op een aantal van deze zaken (opsomming van ik denk dat er moet gebeuren + wat ik ga doen) op de gastenboek pagina.


PS. Wat betreft de webpagina's, waarom dat gebruik van javascript? Als vlieghinder.nl een eigen webserver heeft kunnen download aantallen beter rechstreeks bijgehouden worden dan via c2.gostats.com, soms kon ik de plaatjes niet bekijken anders dan rechtstreeks de URL te kopieren zonder javascript omdat die c2.gostats.com niet reageerde... (openen in apart venster kan zonder javascript met _target)

Geplaatst door webbeheer uit NULL

Geachte W. Scholten, het gebrekkig functioneren van gostats.com is ons bekend. Er loopt al enige weken een test met software op onze eigen webruimte, die si succesvol, eerdaags gaat gostats 'op zwart'. Overigens, wellicht was het beter geweest om over technische zaken per e-mail contact met ons op te nemen.